Information om B&B Ole Lukøje Konceptet

B&B Ole Lukøje er en klynge for B&B værter på Fyn og øerne, hvor du kan blive en del af et fællesskab, som har fokus på at øge kendskabet til det blå Ole Lukøje brand, og øge omsætningen for dets medlemmer. Medlemskab af B&B Ole Lukøje giver også mulighed for sparring med andre B&B værter, samt tilkøb af fælles markedsføringskampagner.

Som medlem af B&B Ole Lukøje får du følgende:
Det nye B&B Ole Lukøje koncept kommer til, at fokusere på de områder hvor vi for alvor kan gøre en forskel for jer som B&B værter. Vi er gode digitalt, og vi kan fortsætte det gode arbejde med, at synliggøre det ”blå skilt” med Ole Lukøje. B&B værter vil derfor, som medlem af B&B Ole Lukøje fremadrettet modtage følgende for deres medlemskab:

  • Fortsat profil/synlighed på din lokale visit hjemmeside 
  • Fortsat profil/synlighed på visitfyn.com og visitdenmark.com 
  • Fortsat profil/synlighed på B&B Ole Lukøje fælles site 
  • SEO optimering af B&B Ole Lukøje fælles site 
  • Blåt Ole Lukøje skilt (til låns i medlemsperioden) 
  • Tilbud om netværksmøde (egenbetaling ved deltagelse)
  • Løbende markedsføringstilbud (egenbetaling ved deltagelse)

Pris pr. vært år 1: kr. 950,00 + moms
pris pr. vært år 2: kr. 400,00 + moms

Alle Bed & Breakfast-logier er godkendt af det lokale turistbureau, der sammen med Bed & Breakfast Ole Lukøje sekretariatet står som garant for, at alle deltagende værter har tilsluttet sig en række minimumskrav til standard og faciliteter. De godkendte Bed & Breakfast-logier er udstyret med et skilt til ophængning ved vejen. Skiltet er samtidig Bed & Breakfast på Fyn og øernes logo. Skiltet er blåt med en hvid tegning af Ole Lukøje samt teksten Bed & Breakfast (hvid skrift). Skiltene gør Bed & Breakfast-logierne synlige for alle forbipasserende, og med ca. 80 logier fordelt rundt om på Fyn og øerne, er det faktisk muligt at køre efter skiltene.

Forudbestilling og yderligere information
Ved direkte henvendelse til den udvalgte Bed & Breakfast-vært er forudbestilling mulig. Henvendelse kan ske telefonisk og på www.bed-breakfast-fyn.dk, samt email. I højsæsonen anbefales det altid at reservere plads i forvejen. Det er dog naturligvis muligt at komme uanmeldt og forespørge om plads. Ved ophold på Ærø eller en af de andre øer i Det sydfynske Øhav anbefales det desuden at reservere færgetransport. Se oplysning om adresser og telefonnumre på B&B Ole Lukøje ® hjemmesiden.

Betaling
Betaling kontant direkte til værten ved ankomst (nogle værter accepterer ligeledes Dankort og Mobilepay). I tilfælde af forudbestilling vil Bed & Breakfast-værten dog som regel bede om et depositum inden ankomst

Del denne side

B&B Ole Lukøje ® partnerne

Nordfyns Turist

VisitMiddelfart

VisitAssens Udvikling Fyn

VisitFaaborg Udvikling Fyn

VisitSvendborg Udvikling Fyn

VisitÆrø

Langelands Turistforening

VisitOdense Udvikling Fyn

VisitNyborg Udvikling Fyn

VisitKerteminde

B&B Ole Lukøje

Bed & Breakfast Ole Lukøje ® har været et registeret kvalitetsmærke i flere end 20 år på Fyn. Som vært kan du være stolt af dit produkt og gæsterne kan være sikker på den gode kvalitet og det høje serviceniveau.