Birkelygaard - Bed and Breakfast

BIRKELYGAARD er beliggende i den gamle charmerende bymidte i Faldsled. Vi tilbyder smukke og rolige omgivelser, stemningsfyldt atmosfære, skøn udsigt over Helnæsbugten, nyrenoveret værelser med egen indgang, bad og toilet, og hyggelige opholdsrum.

BIRKELYGAARD ligger blot et par minutters gang fra Falsled Kro og Faldsled Havn. Der er badestrand på begge sider af havnen, begge meget børnevenlige. Der er rig mulighed for både gå-, løbe og cykelture i den nærliggende Damsbo Skov.

Priser pr. overnatning:
Dobbeltværelse fra 650 kr.
Familieværelse til 2 voksne og 1-2 børn 1000 kr.
Ekstra opredning 250 Kr.
Babyseng kan lånes uden beregning.
Priserne er inkl. morgenmad, linnede, håndklæder og rengøring.

Der er også mulighed for at leje hele gæstehuset til private arrangementer så som familietræf. Vi har 9 værelser med 29 sengepladser i alt. Vi har etableret et helt nyt kursuslokale med skøn udsigt og de nyeste faciliteter. Du kan se de forskellige kursuspakker på vores hjemmeside.

Af aktiviteter i området kan nævnes:
Faaborg golfbane, cykeltræning i de fynske alper (Svanninge bakker), mulighed for ridning, vandreture på øhavs stien, fiskeri, besøg Egeskov Slot. Der er ca. 8 km. til den hyggelige og kulturelle handelsby Faaborg, hvor der bl.a. er en stemningsfyldt havn med havnebad, færgeafgange til Ærø, Lyø, Bjørnø og Avernakø og meget mere.

Åbningstider: Hele året

Book direkte i kalenderen på hjemmesiden: www.birkelygaard.com

Høhotel
Naturskøn overnatning tæt på vandet i smukke bindingsværksbygninger. Her finder du overnatning i form af forskellige typer værelser, og folde til hesten. Når du efterlader folden, bedes du opsamle hestepærerne i en trillebør. Dette til glæde for den næste og for hestenes ve og vel. Medbring selv udstyr og evt. foder/hø til hestene. Gæstekøkken, hvor egen forplejning kan tilberedes. Pose med indkøb kan bestilles.

Priser:
Høhotel kr. 50,-
Bagage- og persontransport fra 50 kr. – afhængigt af antal kilometer. Ring eller mail for aftale om fx bagagetransport eller transport tilbage til trailer
Morgenbuffet kr. 65,- voksne kr. 30,- børn (2-12 år)
Madpakke kr. 50,-
Aftensmad kr. 195,- 2-retter
Husk! Gyldigt vaccinationskort, når du tager hesten med på ferie.
Overnatningsstedet er behjælpelig med bestilling af ridekort – alternativt skal du selv huske at købe ridekort på www.riderutesydfyn.dk

Åbningstider / Tidspunkter

01/01/2019 - 31/12/2019 Mandag - Søndag

Del denne side

Opdateret af:

Faaborg Turistbureau hara@fmk.dk
 

Kontakt

Adresse

Assensvej 521
5642 Millinge

Telefon

+45 29902240

Fakta

 • Faciliteter

  • Vaskemaskine
  • Morgenmad kan købes
  • Tekøkken
  • Barneseng
  • Eget bad
 • Kapacitet

  • Kapacitet: Senge (36)
 • Medlem af

  • Bed & Breakfast Fyn

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.147298999
Latitude : 55.154284